• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Veel mensen ondervinden tegenwoordig de last van het thuiswerken. Net even verkeerd zitten. Vaak werken op andere tijden, of te lang doorwerken. Allemaal oorzaken voor (kleine) rug klachten.

Veel mensen benaderen ons met rug klachten, kleine pijntjes, die niet vanzelf verdwijnen, die niet zomaar over gaan. De oorzaak is over het algemeen een niet ideale werkhouding thuis. Je zit ten slotte thuis net iets anders dan op werk. Ook de omgeving en de gewerkte uren spelen daarbij een rol.
Vaak ’s avonds nog even achter de computer om het werk waar je overdag niet aan toe gekomen bent toch nog even af te maken. Of in het weekend nog snel wat werk inhalen of voorbereiden. Zo kom je te weinig toe aan ontspanning die je lichaam toch echt nodig heeft. Normaal stopte het werk als je ’s middags naar huis ging. Maar nu is dat onderscheid moeilijker te maken.

Maar daar is een oplossing voor. Gewoon even een half uurtje je rug/schouder/nek laten masseren doet wonderen. Dat kan, met olie, op een massagetafel. Maar ook, op de kleding, op een massagestoel. Even ontspannen, even rust en een goede doorbloeding van je rug spieren zorgt er voor dat alle kleine klachten verdwijnen.

En dat hoeft allemaal niet heel erg duur te zijn. Het grote probleem waar wij als massage specialisten mee te maken hebben is de tijd die we moeten reserveren tussen 2 massages in. Dat kost al snel 3 kwartier. En die tijd moet natuurlijk ook betaald worden.

Bij deze vorm van massage beperken wij die tijd. Je komt binnen, we maken kennis, praten even (eerste keer wat langer), je gaat gelijk op tafel of stoel. En we gaan masseren. Na afloop van de massage krijg je een glas water, kan je even bijkomen en kan je weer je dag hervatten. Zo kost het jou niet veel tijd en past het altijd tussen wat afspraken in en zijn wij snel weer klaar voor volgende klant.

Daarom bieden wij deze massage aan voor de prijs van € 30,00.

Ontspannings Centrum Leiderdorp
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

t: 06-29518887 (Peter)
e: info@ocl-massage.nl

kvk: 80011527

btw: NL003381830B69

Contact opnemen of massage boeken