• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

In tegenstelling tot olie massages, waarbij de combinatie van handen/armen en olie voor de warmte en ontspanning zorgen, zorgt hier de warmte van de stenen voor de massage.

Bij een volledige hot-stone massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde vulkanische stenen. De stenen die wij gebruiken komen uit het Andes-gebergte en zijn door de natuur gevormd. Dus geen machinaal getrommelde stenen. Maar stenen uit de natuur. Ze worden door ons ook in de buitenlucht regelmatig voorzien van nieuwe en schone energie.

De stenen worden gebruikt als kleine kacheltjes op je lichaam. Maar ze worden ook gebruikt in combinatie met olie om te masseren. Daardoor is de massage iets steviger dan een normale olie massage die alleen met handen wordt gegeven.

Naast de warme stenen kan er ook gewerkt worden met koude stenen. Uiteraard in afwisseling om een goede doorbloeding van de huid en spieren te krijgen.

Een beperkte hot-stone in combinatie met een olie massage is, zeker in de winter, een veel gevraagde massagevorm. Bij deze combinatie worden de warme stenen gebruikt om de spieren voor te verwarmen, maar wordt er met de stenen heel beperkt gemasseerd. Het grootste deel van de massage wordt dan met de hand gedaan.

Een hot-stone massage kan in 2 vormen worden gegeven, 1 uur voor achterkant lichaam, 1,5 uur voor achterkant en voorkant van het lichaam.

Kijk hier voor meer informatie over de hot-stone massage.

Ontspannings Centrum Leiderdorp
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

t: 06-29518887 (Peter)

t: 06-44024172 (Esmaralda)

t: 06-18618872 (Astrid)

e: info@ocl-massage.nl

kvk: 80011527

btw: NL003381830B69

Contact opnemen of massage boeken