• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

De meest recente reviews zijn te vinden in onze treatwell agenda. Soms is iemand zo tevreden dat ze de moeite nemen om hier een review te plaatsen. Dank daarvoor 

⭐⭐⭐⭐⭐ 21 januari 2024

Geplaatst Door Josh

Ik ben bij meerdere plekken geweest om massages te krijgen, maar bij Esmeralda blijf ik terug komen! Haar massages raken de juiste plekken en ze houd heel goed rekening met je. Ik heb ook sportmassages meegemaakt, maar die zijn niets in vergelijking met wat Esmeralda geeft. Als je nog niet door haar gemasseerd bent, meld je aan bij haar. Je zal geen spijt krijgen!

⭐⭐⭐⭐⭐ 18 januari 2024

Geplaatst Door Janneke

Vandaag mijn eerste massage van Esmaralda ontvangen en zo tevreden dat er meerdere nog gaan volgen. Na een warm ontvangst en kennismaking volgde een zeer ontspannen maar ook professionele massage. Het was duidelijk zat zij veel ervaring en kennis bezit en dit ook toepast tijdens de behandeling bij het ontdekken van ‘knel’ punten. Dit samen met haar professionele en aardige houding maakt het plezierige ervaring waar je echt ook wat aan hebt!

⭐⭐⭐⭐⭐ 26 augustus 2020

Geplaatst Door Martin

Helemaal top. Ik heb genoten van een Meridiaan massage die Peter zelf ontworpen heeft. Een bijzonder ervaring en iets te koesteren. Peter begon met een hartelijk welkom in zijn professionele massage studio. Hij bleek een enorme kennis te hebben van zowel van het lichaam als van allerlei massage technieken, die hij vakkundig en met met grote inspanning toe paste. Ik vond de manier van masseren heerlijk en tegelijkertijd voor mij heel bevrijdend. Ik kom zeker terug.

⭐⭐⭐⭐⭐ 8 juni 2020

Geplaatst Door anoniem

Goede uitleg, goede massage van mijn rug, nek en schouders gehad. Specifieke aandacht op de pijnpunten is erg prettig. Het is zeker een aanrader.!

⭐⭐⭐⭐⭐ 1 maart 2020

Geplaatst Door Els

Professioneel, ontspannen, veilig, heerlijk zijn de woorden die ik zou willen gebruiken bij de massage van Peter. Hij weet als geen ander precies waar de probleem gebieden zitten. Hij kan het ook duidelijk uitleggen, zijn kennis van de spieren is groot. Hij laat je volledig wegdromen op de massage tafel. Even me-time. Even helemaal geen boodschappen, afspraken en ander gedoe. Gewoon heerlijk liggen en gemasseerd worden. Een absolute aanrader.

⭐⭐⭐⭐⭐ 17 januari 2020

Geplaatst Door Elly

Heb al diverse soorten massages mogen ontvangen van Peter, zoals de Bamboe en de Tok-Sen massage. Aangezien ik zelf ook masseur ben, heb ik die zeker nodig. Hij luistert goed naar je “klachten”, voelt goed aan wat mijn lichaam nodig heeft en past daar elke keer de massage op aan. Het ontvangst is altijd weer even warm en hij neemt echt de tijd voor je. Dus heb je klachten, neem dan zeker contact met hem op en maak een afspraak. Dank je wel Peter, voor elke keer dat je mij weer laat ontspannen!

⭐⭐⭐⭐⭐ 1 november 2019

Geplaatst Door Esmeralda

Elke keer weer herboren als ik bij Peter vandaan kom, de super massage is echt aanrader! Peter laat je helemaal tot rust komen TOP!

⭐⭐⭐⭐⭐ 13 september 2019

Geplaatst Door Brenda

Ik heb van Peter meerdere (soorten) massages gehad. De laatste is de tok-san massage. Een hele bijzondere massage met "hamer en bijl" ...van hout. Bij t zien schrok ik een beetje, maar t is een hele prettige manier van masseren. Een tikje met deze instrumenten gaat je hele lijf door. Het klinkt heel heftig maar dat is het zeker niet. Het voelt na afloop heel ontspannend. Je houdt t gevoel nog even vast na afloop. Zeker een aanrader. Het valt vlgs mij onder de ontspanningsmassages en dat is t ook zeker. Heb ook de "gewone" ontspanningsmassage, de drukpuntenmassage en de bamboemassage van Peter gehad. Kan ze allemaal aanbevelen, maar mijn voorkeur heeft de tok-san.

⭐⭐⭐⭐⭐ 21 juni 2019

Geplaatst Door Suzanne

Door mijn werk achter de computer en het vele paardrijden heb ik altijd best wel last van mijn rug. Maar sinds ruim een half jaar dat ik me door Peter laat masseren zijn al die klachten verdwenen. Zijn combinatie van westerse en oosterse technieken zijn een weldaad voor mijn rug. En hij kijkt niet alleen naar de probleem gebieden, hij heeft oog voor het hele lichaam. Alles staat met elkaar in verbinding. Ik ben meer dan tevreden. Ik heb mijn masseur gevonden. Door me regelmatig te laten masseren voel ik me beter, beweeg ik beter en ben ik een stuk gelukkiger geworden

⭐⭐⭐⭐⭐ 1 maart 2020

Geplaatst Door Karin

Een heerlijke massage ontvangen! Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Er wordt alle tijd voor je genomen. Ik beveel dit iedereen aan. 🙂 Dank je wel!

⭐⭐⭐⭐⭐ 14 juli 2018

Geplaatst Door Monique

Een heerlijke massage gehad. Peter is een ervaren masseur en neemt echt de tijd voor je. Niets wordt afgeraffeld. Een massage was voor mij altijd een decadente luxe. Nu is het gewoon een heerlijke luxe die ik mezelf mag en zelfs moet permitteren. Ik voel dat het goed voor me is, al mijn kleine spierklachten verdwijnen. Ik voel me zoveel beter. Een echte aanrader.