• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Mijn naam is Peter Beij. Ik ben werkzaam als massage docent bij massageschool De Massagerij in Leiderdorp. Dat doe ik niet helemaal alleen. Met mij werken er nog een aantal andere docenten en assistenten bij De Massagerij. Deze gediplomeerde docenten en assistenten hebben allemaal een eigen massage praktijk. Maar daar waar het nodig en mogelijk is werken we graag samen als masseurs/masseuses. Denk daarbij aan duo massages, bedrijf stoel massage, evenementen, maar ook vervanging bij vakantie en ziekte. Al met al een geweldig team aan masseurs/masseuses. En allemaal even enthousiast over het geven van massages en massage les.

Ik zelf ben van huis uit een ICT specialist. Maar op een gegeven moment kwam ik er achter dat dat werk mij niet gelukkig maakte. Wat RSI achtige verschijnselen en wat mentale onrust zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar wat mij gelukkig maakte. Via Yoga en Meditatie ben ik uiteindelijk bij massage beland. Voor mij was de eerste ervaring met het geven van een massage een openbaring. Alsof er opeens de gordijnen van de ramen werden getrokken. Een geweldige beleving en ervaring. Ik wist het zeker, dit is mijn toekomst. Na diverse omzwervingen en heel veel massage opleidingen in Nederland en het buitenland ben ik uiteindelijk bij De Massagerij beland. Samen met mijn vrouw Monique runnen wij dit bedrijf. En daar vinden we beide heel veel voldoening in. Het blijft fantastisch om mensen iets te leren en zeker om ze te leren hoe ze een heerlijke massage kunnen geven.

Maar naast het geven van massage les heb ik ook heel veel plezier in het geven van een massage. Het maakt mij niet uit welke massage, zolang het maar helpt. Zolang jij, als klant, er maar een positief gevoel aan overhoudt. Ik doe er alles aan om jou op je gemak te stellen en je een geweldige ervaring te geven.