• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Bindweefsel massage wordt over het algemeen toegepast als er verklevingen tussen spieren en huid geconstateerd worden en dat die verklevingen zorgen voor pijnlijke probleem gebieden. Maar daarnaast kan bindweefsel massage ook hulp bieden bij slecht doorbloede en verslapte huid (cellulitis, striae, acne, littekenweefsel).

De bindweefsel massage wordt, in tegenstelling tot de andere massage vormen, niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsel laag in het lichaam. Die laag bevind zich o.a. tussen de opperhuid en de spieren.

De bindweefsel technieken worden over het algemeen als, min of meer, pijnlijk ervaren. Maar het resultaat is wel dat er een veel betere doorbloeding ontstaat in de behandelde gebieden waardoor voedingstoffen weer beter aangevoerd kunnen worden en afvalstoffen weer beter afgevoerd worden.

De bindweefsel massage die wij aanbieden is over het algemeen in een serie van 3 weken lang, 1 keer per week een massage. Dan 3 weken rust en weer 3 weken massage. Afhankelijk van de voortgang en het resultaat kan dat nogmaals herhaalt worden.

Lees hier meer informatie over bindweefsel massage.

Ontspannings Centrum Leiderdorp
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

t: 06-29518887 (Peter)

t: 06-44024172 (Esmaralda)

t: 06-18618872 (Astrid)

e: info@ocl-massage.nl

kvk: 80011527

btw: NL003381830B69

Contact opnemen of massage boeken