• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Dit is een gecombineerde massage vorm. Als eerste worden delen van je lichaam met BCG (Body Contour Gel) behandeld. Over het algemeen wordt er voor benen (voor en achterkant) en eventueel billen gekozen. Maar andere delen, zoals buik en armen zijn zeker ook mogelijk. Na het inmasseren van de gel worden deze delen afgedekt met een folie. Daarna moet je minimaal een half uur blijven liggen. Gedurende die tijd wordt er een ander deel van je lichaam op een ontspannen manier gemasseerd. Dus eigenlijk 2 vliegen in 1 klap. Je mag zelf kiezen welke delen behandeld moeten worden met gel en je mag ook zelf kiezen welke delen van je lichaam op een ontspannen manier gemasseerd moeten worden.

Je kan voorafgaand aan het inmasseren met de gel ook nog een bindweefsel of cellulitis massage krijgen op de te behandelen lichaamsdelen. Dat hoeft niet, maar mag wel. Let wel op, die bindweefsel of cellulitis massage is niet geheel pijnvrij. Uiteraard kunnen we alles in overleg aanpassen. Deze behandeling vooraf zorgt er voor dat de gel nog beter zijn werk kan doen en het resultaat is sneller en effectiever.

De body contour gel heeft een afslankend effect op de onderhuidse vetcellen en je huid wordt er duidelijk strakker van. Ook verminderd het de cellulitis in je huid. We hebben het uitgebreid getest en weten zeker dat het werkt. In de test fase hebben we resultaten gezien van wel 8 centimeter vermindering (van 75 cm been omvang naar 67 cm). Natuurlijk is het wel zo dat bij minder beenomvang er ook minder af gaat. Wat bij alle testpersonen wel zichtbaar was, is een duidelijke strakkere huid en vermindering van cellulitis.

De behandeling duurt in totaal 45 minuten.

Voor de beste werking adviseren wij een kuur van 8 behandelingen in 8 weken. Dus 1 keer per week. Daarna is bijhouden natuurlijk vanzelfsprekend. Ongeveer 1 keer per 1 of 2 maanden.

Ontspannings Centrum Leiderdorp
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

t: 06-29518887 (Peter)

t: 06-44024172 (Esmaralda)

t: 06-18618872 (Astrid)

e: info@ocl-massage.nl

kvk: 80011527

btw: NL003381830B69

Contact opnemen of massage boeken