• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Iedereen heeft hier direct het idee dat het pijnlijk is. Dat we gaan slaan met de bamboe stokken 🙂

Niets is echter minder waar. Deze massagevorm is bijzonder ontspannend en wordt over het algemeen gecombineerd met olie massage.

De (warme) bamboe massagestok wordt gebruikt als hulpmiddel. Dus een deel van de massage wordt met de handen uitgevoerd (zoals bij een normale oliemassage) en een deel wordt uitgevoerd met de bamboe massagestok. Bij deze massage wordt iets meer olie gebruikt, anders kan de bamboe niet lekker over je huid glijden.

De massage is heel zacht uit te voeren, maar doordat de bamboe massagestok vrij stevig is, is ook een heel stevige massage mogelijk. Veel harder dan alleen bij een hand massage.

Bamboe massage vindt zijn oorsprong in oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvatting, lees hier meer informatie daarover.

De ervaring leert dat veel mensen de bamboe massage (in combinatie met olie massage) als veel vollediger en intenser beschouwen. Doordat de bamboe niet meegeeft worden de spieren vollediger geraakt. Dus voor iemand die graag een stevige massage krijgt is dit de perfecte massage. Je hebt na afloop echt het idee dat je spieren “onder handen zijn genomen”.

 

Ontspannings Centrum Leiderdorp
Touwbaan 3a
2352 CZ Leiderdorp

t: 06-29518887 (Peter)

t: 06-44024172 (Esmaralda)

t: 06-18618872 (Astrid)

e: info@ocl-massage.nl

kvk: 80011527

btw: NL003381830B69

Contact opnemen of massage boeken