• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Mijn naam is Astrid Ringelberg.

Ik werk al sinds 1988 als beveiligingsbeambte, eerst op Schiphol, toen een aantal jaren buiten Schiphol en sinds 2002 weer terug op Schiphol.

Na een burn-out ontdekte ik dat goed voor jezelf zorgen erg belangrijk voor een mens is. Omdat ‘iets met masseren’ al heel lang op mijn lijstje stond om te doen, leek het mij na de burn-out het juiste moment om iets anders te starten.

Daarom heb ik in 2019 een opleiding tot Allround Masseur gevolgd bij De Massagerij. Zo kon ik zelf overbrengen dat een massage een onderdeel van zelfzorg is. Van lief zijn voor je lichaam.

Naast mijn werk als beveiligingsbeambte, werk ik inmiddels als ZZP-er bij 2 massagepraktijken. Wel op vaste dagen, dus de klanten weten precies wanneer ze mij kunnen treffen.

Mijn werkzaamheden in de beveiliging en massage liggen mijlenver uit elkaar, maar ik vind het allebei leuk. Het geeft me allebei energie.

Inmiddels heb ik mijn opleiding tot Holistisch Therapeut afgerond, waarbinnen ik heb geleerd om met Reiki te werken en klankschaalmassages te geven. Tussendoor heb ik mijn ook certificaat Reiki Master en mijn certificaat Zwangerschapsmassage behaald.

Bij elk certificaat leer je weer andere dingen en ik vind het vooral leuk om alles wat ik leer samen te voegen tot mijn massage