• darkblurbg
    Massagepraktijk OCL
    Even weg uit de sleur van alledag, even een uurtje voor jezelf.
  • darkblurbg
    massagepraktijk OCL
    Een weldaad voor lichaam EN geest

Aangenaam

Ik ben Esmaralda Waning


Ik ben opgeleid als kok. Maar daar heb ik niet lang in gewerkt. Na diverse omzwervingen en werkgevers ben ik uiteindelijk in aanraking gekomen met massages. Mijn sport is Aikido. Daar heb ik mensen leren kennen die mij in aanraking gebracht hebben met massage. En als gevolg daarvan ben ik de opleiding tot sport masseur gaan volgen. Dat is best zwaar en het leek mij in eerste instantie niet heel erg veel bevrediging te geven. In plaats daarvan ben ik een opleiding tot ontspannings masseur gaan volgen. Die heb ik inmiddels afgerond en ik ben nu als ontspannings masseur aan de slag gegaan bij een wellness centrum. En nu dus ook als masseuse bij OCL. Toch bleef het sport massage kriebelen en ik heb de opleiding tot sport masseur dan ook weer opgepakt.

Het geven van ontspannings massages geeft mij veel rust en dat is best fijn in onze hectische wereld. Mijn massages geef ik graag met aandacht voor lichaam en geest. Ik hou zelf van een stevige massage, dus ik geef meestal ook stevige massages, maar ook zachte energetische massages zijn een optie. Jij als klant mag het bepalen.

Ik ben nu nog maar een beperkt aantal dagen bij OCL aan het werk, maar de bedoeling is dat we daar een volle werkweek van gaan maken. Ik hoop je snel te zien op mijn massage tafel.